› SLADIDLA › Agáve, Xylitol, Erythritol
Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem
Rostlinné sladidlo Flora v BIO kvalitě se používá ke slazení nápojů a pokrmů. Má výbornou chuť a velmi příjemnou vůni. Medový pocit pochází z citronového oleje a verbeny...
Erythritol je nízkokalorické sladidlo s nulovým glykemickým indexem (GI 0). V přírodě se erythritol nachází v malém množství zejména v ovoci a zelenině. Jedná se o alkoholový cukr, který se vyrábí přirozenou fermentací glukózy. V těle se neštěpí a rychle se absorbuje v tenkém střevě...
Xylitol je sladidlo, které se nachází v přírodě v mnoha rostlinách, ovoci a zelenině. Často se vyrábí ze dřeva břízy, proto je známý i pod názvem březový cukr.
Má stejnou sladivost jako běžný cukr a je tak vhodný jako ideální náhrada klasického bílého cukru a umělých sladidel. Má nízký glykemický index (GI 8-12)...
RAW/BIO agáve sirup je vyrobený ze šťávy rostliny agáve pěstované na vulkanické půdě jižního Mexika. Šťáva se šetrným postupem nepřesahujícím teplotu 42°C zahustí a vznikne sirup vlastnostmi podobný medu, který má nižší glykemický index (GI 20-26) než cukr nebo med. Agáve sirup je o 25% sladší než cukr...
Nastavení