› PŘÍRODNÍ PRODUKTY › Kakao a čokoláda
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 14 položek celkem
BIO čokoláda obsahuje 70% kakaa. Vyrábí se ručně ve Francii podle tradičních receptů děděných z generace na generaci. K výrobě čokolády se používají nepražené kakaové boby vzácné odrůdy Criollo s vysokým obsahem kakaového másla, které se pěstují v provincii Satipo v Peru na okraji Amazonského pralesa...
BIO čokoláda obsahuje 40% kakaa. Vyrábí se ručně ve Francii podle tradičních receptů děděných z generace na generaci. K výrobě čokolády se používají nepražené kakaové boby vzácné odrůdy Criollo s vysokým obsahem kakaového másla, které se pěstují v provincii Satipo v Peru na okraji Amazonského pralesa...
BIO čokoláda obsahuje 85% kakaa. Vyrábí se ručně ve Francii podle tradičních receptů děděných z generace na generaci. K výrobě čokolády se používají nepražené kakaové boby vzácné odrůdy Criollo s vysokým obsahem kakaového másla, které se pěstují v provincii Satipo v Peru na okraji Amazonského pralesa...
BIO čokoláda obsahuje 46% kakaa. Vyrábí se ručně ve Francii podle tradičních receptů děděných z generace na generaci. K výrobě čokolády se používají nepražené kakaové boby vzácné odrůdy Criollo s vysokým obsahem kakaového másla, které se pěstují v provincii Satipo v Peru na okraji Amazonského pralesa...
RAW/BIO kakaové boby celé jsou vhodné k přímé spotřebě např. jako oříšky. Rozdrcené boby lze použít k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší a dalších studených a teplých jídel...
100%nepražený kakaový prášek v RAW/BIO kvalitě je vhodný k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší, proteinových a ovocných nápojů nebo do dezertů v syrovém stavu, na pečení a přípravu dalších studených a teplých jídel...
RAW/BIO kakaové boby drcené jsou vhodné k přímé spotřebě např. jako oříšky. Rozdrcené boby lze použít k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší a dalších studených a teplých jídel...
BIO kakaový prášek pražený je určený na pečení, do dezertů, k dochucení müsli, koktejlů, kaší nebo proteinových a ovocných nápojů.
Vzniká lisováním pražených kakaových bobů vypěstovaných podle pravidel ekologického zemědělství...
RAW/BIO kakaové máslo v 5g kouscích se získává lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů při nízké teplotě do 40°C. Při výrobě se používají boby vzácné odrůdy Criollo z Peru pěstované podle pravidel ekologického zemědělství...
100% čokoláda, tedy kakaová pasta, je vyrobena z bio kakaových bobů z Peru, nabitých antioxidanty, minerály a dalšími tělu prospěšnými látkami. 100% čokoláda vzniká rozemletím celého nepraženého kakaového bobu na jemnou pastu a jejím vysušením do pevné hmoty. Proto i její chuť a vůně jsou vlastnostmi samotného kakaového bobu...
RAW/BIO kakaové boby jsou vhodné k přímé spotřebě např. jako oříšky. Rozdrcené boby lze použít k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší a dalších studených a teplých jídel...
100% nepražený kakaový prášek v RAW/BIO kvalitě je vhodný k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší, proteinových a ovocných nápojů nebo do dezertů v syrovém stavu, na pečení a přípravu dalších studených a teplých jídel...
Nastavení