› PŘÍRODNÍ PRODUKTY
« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »
Stránka 4 z 10 - 115 položek celkem
Sušené jahody v BIO kvalitě - nakrájené plátky jahod, které se suší lyofilizací - sušením mrazem při nízkém tlaku. Lyofilizace je šetrný způsob sušení mrazem, který v plodech zachovává všechny obsažené živiny. Na přípravu 20g sušených jahod je potřeba přibližně 200g čerstvě nasbíraných jahod...
Jedlá soda v prášku je všestranným pomocníkem v kuchyni a domácnosti. Jedná se o přírodní látku se zásaditým PH určenou pro vnitřní i vnější užití. Jedlá soda se přirozeně vyskytuje v přírodě i lidském těle a její používání nezatěžuje životní prostředí...
Jídelní sůl černá jemně mletá je jedlá sůl kamenná vulkanického původu s vysokým obsahem železa. Kamenymají téměř černou barvu, odsud odvozen název černá sůl. Má typickou vůni a chuť po vejcích a to díky obsahu sloučenin síry...
Sůl himalájská jedlá růžová hrubě mletá má přirozený obsah velkého množství minerálů a stopových prvků v přirozené podobě. Těží se ručně, je omývána a sušena na slunci Ložisko soli se nachází v PákistánuUložit mezi pohořím Himaláje a řekou Indus...
Sůl himalájská jedlá růžová jemně mletá má přirozený obsah velkého množství minerálů a stopových prvků v přirozené podobě. Těží se ručně, je omývána a sušena na slunci Ložisko soli se nachází v Pákistánu mezi pohořím Himaláje a řekou Indus...
Sůl sindaloon je kamenná bílá sůl bohatá na minerály, proto je vhodná na doplnění minerálů v těle. Těží se z otevřených dolů. Ve srovnání s mořskou solí je lehčí, má uklidňující účinky na trávení. Pomáhá proti nadýmání a pálení žáhy. Používá také k podpoření očisty v době půstu...
RAW/BIO kakaové boby celé jsou vhodné k přímé spotřebě např. jako oříšky. Rozdrcené boby lze použít k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší a dalších studených a teplých jídel...
RAW/BIO kakaové boby jsou vhodné k přímé spotřebě např. jako oříšky. Rozdrcené boby lze použít k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší a dalších studených a teplých jídel...
RAW/BIO kakaové boby drcené jsou vhodné k přímé spotřebě např. jako oříšky. Rozdrcené boby lze použít k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší a dalších studených a teplých jídel...
RAW/BIO kakaové boby nepražené drcené jsou vhodné k přímé spotřebě např. jako oříšky. Rozdrcené boby lze použít k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší a dalších studených a teplých jídel...
RAW/BIO kakaové máslo v 5g kouscích se získává lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů při nízké teplotě do 40°C. Při výrobě se používají boby vzácné odrůdy Criollo z Peru pěstované podle pravidel ekologického zemědělství...
BIO kakaový prášek pražený je určený na pečení, do dezertů, k dochucení müsli, koktejlů, kaší nebo proteinových a ovocných nápojů.
Vzniká lisováním pražených kakaových bobů vypěstovaných podle pravidel ekologického zemědělství...
Nastavení