› PŘÍRODNÍ PRODUKTY
« 1 ... 7 8 9 10 »
Stránka 9 z 10 - 115 položek celkem
Ormus je zelený nápoj plný „supergreens“, tedy zelených potravin. Jedná se o vyváženou směs usušených šťáv z mladých výhonků, spojující přednosti jednotlivých bylin, rozemletých usušených mladých natí, probiotik a prebiotik...
Para ořechy v BIO kvalitě pěstované podle pravidel ekologického zemědělství. Díky přírodnímu způsobu pěstování a sklizni si ořechy zachovávají výbornou chuť a obsah velkého množství tělu prospěšných látek. Jsou vhodné pro přímou spotřebu, na vaření nebo pečení...
Para ořechy v BIO kvalitě pěstované podle pravidel ekologického zemědělství.
Díky přírodnímu způsobu pěstování a sklizni si ořechy zachovávají výbornou chuť a obsah velkého množství tělu prospěšných látek. Jsou vhodné pro přímou spotřebu, na vaření nebo pečení...
BIO pekanové ořechy jsou pěstované podle pravidel ekologického zemědělství. Díky způsobu pěstování, šetrné sklizni a skladování si ořechy zachovávají výbornou chuť...
Psyllium v BIO kvalitě je skvělým zdrojem vlákniny, která napomáhá k řádnému vylučování nestrávených zbytků potravy z našeho organismu. Navozuje pocit sytosti...
Reishi v RAW/BIO kvalitě v kapslích. Reishi - lesklokorka lesklá je vitální houba, která se již několik tisíciletí se používá v tradiční čínské medicíně...
Reishi prášek v RAW/BIO kvalitě se již po několik tisíciletí používá v systému čínské medicíny.
Přispívá k normální funkci imunitního systému, přispívá k normální funkci oběhové soustavy a přispívá k normální funkci normální hladině cholesterolu v krvi...
Shiitake BIO je houba, která roste na stromě šii (odtud její název). Její přirozené prostředí je je jihovýchodní Asie. Shiitake má výrazné aroma a nasládlou chuť. Říká se jí "královna života"...
Směs ořechů s mochyní v BIO kvalitě je vhodná k přímé konzumaci, na vaření nebo pečení. Ořechy i mochyně jsou pěstované podle pravidel ekologického zemědělství. Díky způsobu pěstování, šetrné sklizni a skladování si ořechy zachovávají výbornou chuť...
BIO smrkové výhonky v prášku se připravují z mladých světlezelených konců smrkových větviček, které se sbírají ručně ve volné přírodě v čistém prostředí odlehlých estonských lesů. Suší se lyofilizací - sušením mrazem při nízkém tlaku...
Nastavení